Termeni si conditii


Vizitarea şi utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Vizitarea şi utilizarea site-ului sunt condiţionate de acceptarea acestor condiţii de utilizare, dupa cum urmeaza:

 • 1.      Definirea termenilor folositi in continuare pe pagina www.tios.ro, precum: vanzator comerciant  – firma SC EYEDRONE LUDUS SRL, cu sediul social in Ludus, str. Atintisului, Nr. 10, cod fiscal 34646961, numar de inregistrare j26/596/12.06.2015, cont IBAN RO03 BTRL RONC RT03 0063 5001 deschis la banca Transilvania. Cumparator - clientul, comanda – formularul electronic, continut – textul de prezentare al site-ului si descrierea produselor, drepturi de proprietate intelectuala raportat la autenticitatea si identitatea produselor care apar pe site spre comercializare, in conformitate cu Legea nr. 8/1996 cu modificarile ei ulterioare; produsele oferite utilizatorilor site-ului fiind: Bratari, lanturi, brelocuri si alte accesorii Puterea obligatorie a acestor condiţii de utilizare
  Aceste condiţii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastră prin simplul fapt al accesării site-ului, reprezentând acordul de voinţă dintre dumneavoastră şi noi în legătură cu utilizarea site-ului  www.tios.ro

 

 • 2.      Modificarea condiţiilor de utilizare
  Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelentă colaborare cu dumneavoastră, modificarea continutul site-ului si a paginii de „Termeni si conditii” se pote face oricând, fără niciun preaviz sau notificare a utilizatorilor. De aceea, vă rugăm să reveniţi pe această pagină de fiecare dată când utilizaţi site-ul.

 

 • 3.      Drepturile si obligatiile vanzatorului

 

-         Firma Sc Eyedrone ludus srl ne rezervam dreptul de a refuza postarea anumitor comentarii pe site-ul nostru, avand chiar posibilitatea suspendarii unor conturi pe care consideram ca ne aduc un prejudiciu de imagine si calitate firmei noastre si implicit site-ul www.tios.ro sau blocarea unor comentarii care contin cuvinte obscene sau in cadrul carora se manifesta o violenta verbala.

-         Garantia calitatii pe care o impunem  este una deplina si exclusiva, iar raportat la modelul produselor  folosite aceasta se  raporteaza exclusiv la solicitarea clientului. 

In cazul in care clientul nu este satisfacut de produsul comandat, pe cheltuiala exclusiva a clientului, se poate face retur si schimbare a produsului, schimbare care poate fi facuta cu raportare la culorile utilizate, textura produselor folosite, precum si ale accesoriilor regasite in produs, in vederea indeplinirii intocmai a cerintelor acestuia.

-         Firma isi rezerva dreptul ca in cazul in care produsele returnate sunt distruse sau prezinta urme de utilizare si degradare, acestea nu vor mai putea fi schimbate cu unele noi, ci se vor face modificari si ajustari cu achitarea contravalorii de bani proportional cu modificarile efectuate de catre comerciant.

-         De asemena, in ceea ce priveste garantarea calitatii oferite firma isi rezerva dreptul ca la momentul la care sunt foarte multe comenzi primite, comerciantul va anunta clientul printr-un mesaj (replay) la formularul de comanda trimis de client, in care se va specifica perioada maxima pana la care se poate ajunge cu executia produsului si expedierea acestuia.

 In toate celelate cazuri, perioada de expediere a produselor se face in termen de 48 - 72 ore cel mult de la depunerea comenzii, plus perioada de timp cauzata cu transportul efectiv realizat de firma de curierat (daca nu are loc predarea persoanala a produselor).

 

 • 4.      Drepturile si obligatiile cumparatorului

-         Clientul are obligatia de a nu furniza informatii false, ca date de contact ale acestuia, pentru a se evita o eventuala inducere in eroare in ceea ce priveste livrarea produselor comandate, in sens contrar, clientul isi asuma si va fi obligat sa achite contravaloarea produselor trimise in mod gresit, prin Posta Romana, firme de curier sau prin orice alta metoda de livrare, achitand atat transportul de expediere de la comerciant, cat si returul produselor, toate vor fi suportate de catre client.

Mai mult decat atat, in cazul pierderii bunurilor sau a degradarii acestora, lucru constatat la momentul returnarii produselor, clientul este obligat sa achite pe langa costurile de transport, si costurile privind contravaloarea produselor degradate, firma fiind exonerata de raspundere datorita relei-credinte a clientului.

 

-         Cumparatorul se obliga ca o data ce deschide un cont de client pe site-ul www.tios.ro si efectueaza o comanda prin completarea formularului electronic care se trimite site-ului, clientul trebuie sa completeze datele de contact exacte pentru cel caruia i se vor expedia produsele, neavand importanta faptul ca, contul este creat pe un nume, iar expeditia produselor va avea loc la o alta adresa si pe un alt nume, cu precizarea la obiectuni a acestei situatii obiective, foarte  important fiind de luat in calcul pentru comerciant.

-         Clientul, detinatorul unui cont de client are dreptul ca din motive specifice sa isi inchida contul de utilizare in cadrul site-ului www.tios.ro cu achitarea contravaloarii integrale a produselor comandate, neavand alte obligatii catre comerciant.

 • 5.      Protecţia vieţii private

-         Pentru unele dintre serviciile oferite este nevoie de câteva elemente de identificare a  clientului. Aceste informaţii de contact vor fi folosite exclusiv în scopul declarat. Nu le vom folosi în scop publicitar şi nu le vom transmite alte persoane. Noi înţelegem cât de importantă este intimitatea pentru profesioniştii dreptului, principalii utilizatori ai site-ului www.tios.ro şi respectăm toate reglementările legale în materie, referitoare la protecţia datelor cu caracter personal, repectiv Legea nr. 677/2001 şi reglementările subsecvente.  
- Prelucrarea datelor personale se va face numai în scopul de a asigura realizarea şi îmbunătăţirea serviciilor pe care firma SC EYEDRONE LUDUS le oferă.
Datele care permit identificarea dumneavoastră nu vor fi înstrăinate. Accesarea bazei de date se face numai de către persoane autorizate, în condiţii de securitate asigurate prin mijloace electronice, potrivit legii.

-         Acordul valabil efectuat de către dumneavoastră in ceea ce priveste modalităţile şi condiţiilor de utilizare şi prelucrare a acestor date,  reprezinta acceptul dvs. aşa cum sunt ele descrise în prezentele condiţii de utilizare.

 • 6.      Accesul minorilor
  Prezentul site www.tios.ro nu contine informatii care ar putea influenta negativ sau ar vatama minorii. Este permisa o  utilizare generala, nefiind impusa nicio limita de varsta.

 

 • 7.      Garantia calitatii autenticitatii si a originalitatii produselor furnizate pe site-ul www.tios.ro

-         In cadrul Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor, la incheierea si executarea contractelor la distanta, sunt impuse prevederile legale in ceea ce priveste garantia calitatii pe care o impune comerciantul catre consumator,  acesta fiind una deplina si proportionala cu solicitarea clientului, iar in cazul in care acesta nu este satisfacut de produsul comandat, pe cheltuiala exclusiva a clientului, se poate face retur si schimbare a produsului, in ceea ce priveste culorile, textura, si accesoriile utilizate, in vederea indeplinirii intocmai a cerintelor .

-         Insa, firma isi rezerva dreptul ca in cazul in care produsele returnate sunt distruse sau prezinta urme de utilizare, acestea nu vor mai putea fi schimbate cu unele noi, ci se vor face modicari si ajustari cu achitarea contravalorii la care firma este supusa.

-         Acest site este o modalitate de a vă satisface interesele. Încercăm să fim utili pentru dumneavoastră. Dorim să vă oferim cele mai bune servicii cu putinţă, însă pentru o bună relaţie între dumneavoastră şi noi vă rugăm să aveţi în vedere prevederile acestor condiţii de utilizare.

 • 8.      Design

-         Site-ul este construit astfel încât un număr cât mai mare de utilizatori să îl poată folosi concomitent şi la o viteză de navigare mare. În acest scop, am optat pentru un design simplu, care sa puna in valoarea produsele comercializate.

-         In ceea ce priveste design-ul produselor comercializate pe site-ul www.tios.ro acestea sunt alese intocmai cu dorintele si preferintele clientilor, originalitatea acestora neputand fi contestata in  conditiile in care fiecare produs este diferit si specific solicitarii transmise prin formularul de comanda.

 • 9.      Politica de returnare

-         Garantia calitatii pe care o impunem  este una deplina si exclusiva, iar raportat la modelul  folosit acesta este conform solicitarii clientului.  In cazul in care clientul nu este satisfacut de produsul comandat, pe cheltuiala exclusiva a clientului, se poate face retur si schimbare a produsului, schimbare care poate fi facuta cu raportare la culorile utilizate, textura produselor folosite, precum si ale accesoriilor regasite in produs, in vederea indeplinirii intocmai a cerintelor .

-          Firma Sc Eyedrone Ludus srl isi rezerva dreptul ca in cazul in care produsele returnate sunt distruse sau prezinta urme de utilizare si degradare, acestea nu vor mai putea fi schimbate cu unele noi, ci se vor face modicari si ajustari cu achitarea contravalorii de bani proportional cu modificarile efectuate de catre comerciant.

 

 • 10.  Promotii

In ceea ce priveste diversele promotii pe care firma isi rezerva dreptul sa le ofere atat clientilor vechi, cat si celor noi, perioada de organizare si conditiile de participare incluzand toate datele necesare accesari acestora, vor fi expuse pe site-ul nostru in termen optim pentru a se putea inscrie orice peroana interesata, sansele de castig fiind depline si egale pentru fiecare, cu respectarea OG nr. 99/2000 republicata, privind comercializarea serivicilor si a produselor de pe piata.

 • Politica de facturare si plati

-         In ceea ce priveste expedierea o data cu produsul comandat si a facturii conform bonului de comanda efectuat, cumparatorul are obligatia furnizarii tuturor datelor de identicare pentru a se putea elibera factura conform legii.

-         De asemenea in ceea ce priveste modalitatea de plata, aceasta poate fi facuta prin card online, virament bancar in contul societatii, ramburs prin curier sau direct (cash) reprezentantului firmei, daca predarea produsului are loc personal. (in conformitate cu dispozitiile legale Legea 677/2001 privind comertul electronic).

 • 12.  Exonerarea de răspundere

-         Acest site nu este ceva perpetuu. Se poate închide oricând (chiar dacă noi dorim să funcţioneze cât mai mult timp). Dacă închiderea ar fi cauzată de motive independente de voinţa noastră, nu vom fi răspunzători de eventualele daune pe care vi le-am pricinui. Dacă închiderea s-ar face din voinţa noastră, vă vom anunţa public. Dacă adresele dumneavoastră de e-mail sunt valide şi funcţionale, vă vom anunţa din timp pe această cale.
În niciun fel sau situaţie nu vom fi responsabili pentru nicio daună (inclusiv exonerare de răspundere pentru diminuarea profitului dumneavoastră, întreruperi de activitate şi pierderi de date) pricinuită de sau în legătură cu utilizarea site-ului sau provenite de la site, chiar dacă noi am cunoscut sau ar fi trebuit să cunoaştem posibilitatea apariţiei unor astfel de pierderi.

 • 13.  Copyright

-         Reproducerea şi difuzarea oricăror texte, în orice formă, din cadrul acestui site se pot face doar cu acordul nostru.

-         De asemenea clientul are obligatia de a nu furniza informatii false despre firma, site si calitatea produselor furnizate, in sens contrar clientul isi asuma afirmatiile facute in sensul in care firma are dreptul de a demara procedurile legale in vederea evitarii unui prejudiciu al imaginii creat in mod abuziv.

 • 14.  Litigii

-         Orice litigiu între dumneavoastră şi noi va fi soluţionat pe cale amiabilă, dacă e posibil, în termen de 30 zile de la aparitia acestuia, consemnat in scris atat de catre firma, cat si de client, orice alta intelegere verbala nefiind valabila pentru demararea unui litigu.

-         Dacă litigiul nu s-a putut soluţiona pe cale amiabilă în termenul menţionat, va fi sesizată instanţa competentă. Competenţa va aparţine teritorial Judecătoriei de la sediul firmei, după caz.

 • 15.  Contact
  Pentru orice neclarităţi, nelămuriri, observaţii şi sugestii, precum şi pentru sesizarea oricăror nereguli legate de funcţionarea secţiunilor, vă rugăm să ne contactaţi de îndată, folosind urmatoarele date de contact: SC EYEDRONE LUDUS SRL, cu sediul social in Ludus, str. Atintisului, Nr. 10, cod fiscal 34646961, numar de inregistrare j26/596/12.06.2015

CONDIȚII  DE  UTILIZARE

CONFIRMARE

După ce primim comanda dvs., vom trimite o confirmare la adresa de e-mail. Prin urmare, este important să indicați adresa dvs. reală de e-mail atunci când comandați. Păstrați acest e-mail pentru a putea contacta serviciul clienți dacă aveți nevoie de el. Confirmarea ordinului (chitanță) servește și ca dovadă a garanției de cumpărare.

PLATA

Plata se poate face online cu cardul sau ramburs la curier in momentul primirii coletului.

TARIFE

Toate prețurile afișate pe site-ul www.tios.ro  includ TVA conform legislației în vigoare. Notă: dacă ordinul trebuie trimis la o adresă de livrare în afara UE, acesta poate fi supus taxelor și impozitelor la import, plată care trebuie efectuată atunci când livrarea ajunge la adresa de livrare. Veți fi responsabil pentru plata acestor sume corespunzătoare drepturilor și taxelor la import. Vrem să subliniem că SC EYEDRONE LUDUS SRL  nu are niciun control asupra acestor suprataxe și că acestea variază în funcție de țară, este imposibil ca SC EYEDRONE LUDUS SRL să prezică suma. SC EYEDRONE LUDUS SRL recomandă obținerea mai multor informații de la Serviciul Vamal.

FACETI  O  COMANDA

Comenzile facute în numele unei alte persoane fără consimțământul sau, sau în cazul în care SC EYEDRONE LUDUS SRL va suferi daune economice, va fi raportată poliției. SC EYEDRONE LUDUS SRL are dreptul de a modifica prețurile, de a corecta prețurile incorecte pentru toate comenzile, precum și in vânzările finale. Dacă un preț este în mod evident greșit, acest lucru poate forța SC EYEDRONE LUDUS SRL să anuleze achiziția și să returneze suma plătită. Această operație poate fi efectuată în orice moment.

Consumatorii particulari au dreptul să returneze comanda în termen de 14 zile de la data primirii comenzii. Acest drept se aplică numai în cazul în care produsul și ambalajul său original pot fi returnate în aceeași stare in care au fost primite. În cazul în care consumatorii își utilizează dreptul de a returna o comandă, aceștia ar trebui să contacteze www.tios.ro  pentru a obține o adresă unde sa poata trimite marfa. Costurile de expediere vor fi suportate de client. Dacă un articol este deteriorat în timpul transportului, contactați www.tios.ro  în termen de 14 zile pentru informații despre compensare.


 

GARANȚIE

Garantia accesoriilor este de 12 luni.

Produsul rupt trebuie sa contina toate pietrele si accesoriile initiale. In caz ca lipsesc cateva pietre (1 - 10) acestea vor fi adaugate de noi GRATUIT. In cazul accesoriilor metalice acestea se vor plati. Orice alte modificari vor putea fi discutate telefonic ( 0748415210 )

Transportul dus-intors pentru repararea produsului va fi suportat de catre client. Acesta va fi mai mic datorita lipsei taxelor de ramburs.( aproximativ 15 lei/ transport).


 

INFORMAȚII  PERSONALE

Când faceți o achiziție la www.tios.ro vom salva câteva informații pentru a finaliza achiziția. SC EYEDRONE LUDUS SRL tratează confidențial toate informațiile personale. Aveți dreptul să solicitați accesul la datele dvs. și dacă acestea conțin erori, puteți efectua modificările necesare sau le puteți elimina. www.tios.ro pot utiliza, de asemenea, cookie-uri pentru a îmbunătăți, de exemplu, experiența dvs. de pe site. Puteți obține mai multe informații despre modul în care folosim informațiile dvs. personale și modulele cookie aici: Politica de confidențialitate.

PRODUS

www.tios.ro  are dreptul de a ajusta prețurile, de a adăuga costuri suplimentare și de a schimba informații despre produse, cum ar fi imaginile și ofertele produselor fără o notificare prealabilă. Imaginile produselor și textele de informații disponibile reflectă produsul cât mai bine posibil. Ne rezervăm dreptul la erori care pot apărea pe pagină și nu putem garanta că toate imaginile reflectă cu exactitate aspectul adevărat al ceasului. Imaginile pot varia în funcție de setările de culoare ale computerului. Toate imaginile trebuie considerate doar ilustrații și nu garantează aspectul sau caracteristicile.

LIVRARE ȘI ANULARE

Livrările se fac în colaborare cu serviciile de curierat în decurs de 24 până la 72 de ore.

Transportul standard (2-5 zile lucrătoare) costa 20,83 lei. In cazul km suplimentari impusi de firma de curierat pretul poate creste. Acesta va fi afisat in momentul plasarii comenzii.

Pentru comenzi de minim 200 lei transportul este gratuit.

Aveți dreptul de a anula achiziții și a returna bunurile livrate prin contactarea serviciului www.tios.ro  în termen de maximum 14 zile de la data primirii marfii, cu condiția ca marfa să nu fie despachetata și în aceeași stare în care ați primit-o. Cu toate acestea, costul și riscul de transport al mărfii returnate la www.tios.ro  vor fi suportate de dvs.

În cazurile în care, în calitate de client, considerați că livrarea este întârziată atât de mult încât nu mai doriți să primiți comanda, este responsabilitatea dvs. să anulați comanda. În cazurile în care comanda a fost trimisă, clientul este obligat să primească o astfel de comandă. Anularea nu este valabilă până când clientul a confirmat-o cu fie prin e-mail, fie prin telefon. Dacă un produs a fost descatalogat, www.tios.ro  are dreptul de a anula achiziția și de a restitui suma plătită clientului. www.tios.ro  va notifica clientului orice produs înlocuitor sau echivalent, dacă este disponibil.

CONDIȚII DE RECLAMARE

Este important ca, în calitate de client, să verificați mărfurile / produsele atunci când primiți coletul pentru a verifica dacă produsele nu sunt deteriorate și sunt corecte. Dacă produsul dvs. suferă daune în timpul transportului, indiferent dacă este vorba de daune vizibile sau ascunse, trebuie să informați compania de transport cât mai curând posibil. Când primiți articolul si observati ca este deteriorat sau nu se potrivește cu ceea ce ati comandat, trebuie să ne contactați în termen de maximum 14 zile de la data primirii produsului.

Toate reclamațiile trebuie adresate serviciului nostru pentru clienți. Dați-ne numărul de comandă și motivul reclamației dvs. și vă vom contacta cât mai curând posibil cu instrucțiuni privind modul de returnare a elementului. Produsele defecte returnate la www.tios.ro  trebuie tratate ca neavând defecte. Este extrem de important ca, în toate returnarile, produsul să fie ambalat astfel încât să nu poată fi deteriorat. În cazul în care produsul returnat nu a găsit erori sau eșecuri, se va aplica o suprataxă. www.tios.ro are dreptul să înlocuiască produsele defecte cu alte produse de același model. În cazul în care elementul este descatalogat, clientul va primi o rambursare totala a sumei plătite.

RESPONSABILITATEA

Răspunderea www.tios.ro  pentru erori de livrare este limitată la condițiile actuale de vânzare. www.tios.ro  nu își asumă nici o răspundere directă sau indirectă, de exemplu, dar fără a se limita la, incompatibilitate, întârzieri în livrare, întreruperi, pierderi de date, muncă suplimentară sau alte daune economice.

FORȚA MAJORĂ

www.tios.ro este  scutita de răspundere pentru daune și alte sancțiuni dacă executarea contractului este împiedicată sau întârziată de circumstanțe care nu țin de controlul nostru. Ca factori de eliberare se ia în considerare intervenția guvernului, legislație nouă / modificată, lipsa de stat, război, incendii, inundații, tulburări de muncă, interdicții, restricții, sabotaj, deficienta de transport sau condiții meteorologice sau lipsa de din partea furnizorilor și expunerea societății la activități criminale care afectează activitățile acesteia.

DREPTURI  DE  PROPRIETATE  INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile comerciale și drepturile de autor, care apar pe site și în materialele publicate sunt proprietatea SC EYEDRONE LUDUS SRL . Orice utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia, inclusiv copierea sau depozitarea unui astfel de conținut, în totalitate sau parțial în alte scopuri decât personale, non-comerciale, este interzisă fără permisiunea SC EYEDRONE LUDUS SRL

CONȚINUTUL  UTILIZATORULUI

Site-ul www.tios.ro  poate include conținut generat de utilizatori, de exemplu, în aplicații de medii sociale. www.tios.ro  nu pretinde nici un drept de proprietate asupra unui astfel de conținut (imagini, fotografii, videoclipuri etc.) și nici nu își asumă nici o responsabilitate juridică pentru acest conținut. În cazul în care bănuiți, de exemplu, că se incalca drepturile de autor drepturile sau orice alt drept, sau consideră că un astfel de conținut este ofensator din orice alt motiv, contactați serviciul de relații cu clienții.

RETENȚIA  TITLULUI

Toate produsele sunt proprietate de SC EYEDRONE LUDUS SRL până la plata integrală.

FRAUDA

Toate încercările de fraudă vor fi raportate poliției, iar www.tios.ro  își rezervă dreptul de a anula achiziția în cazul în care există suspiciuni cu privire la aceasta.

LEGEA  APLICABILĂ  ȘI  JURISDICȚIA  COMPETENTĂ

Aceste condiții și utilizarea pe care o faceți pe site-ul www.tios.ro  sunt reglementate de legislația romana. În măsura permisă de lege, instanțele din Romania vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricărui litigiu care rezultă din aceste condiții de utilizare și de utilizare a site-ului www.tios.ro  se rezerva dreptul de  a lua măsuri legale împotriva unui utilizator în locul lui de resedinta.

REZILIEREA

www.tios.ro  își rezervă dreptul de a vă anula contul și / sau de a vă interzice utilizarea site-ului său la discreția sa. Acest lucru se poate întâmpla dacă, de exemplu www.tios.ro  suspectează că ați încălcat acești Termeni de utilizare. Acest lucru se poate face fără o notificare prealabilă.

MODIFICARI

www.tios.ro  poate revizui din când în când acești Termeni de utilizare. De fiecare data cand realizati o comanda cu noi, veti fi supusi conditiilor generale in vigoare la data formalizarii contractului dintre dumneavoastra si www.tios.ro