1. Informatii Generale

Următorii termeni și condiții privind protecția datelor cu caracter personal sunt concepuți pentru a informa vizitatorii website-ului tios.ro, denumiti în continuare “Utilizator” sau “Utilizatori”, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și drepturile Utilizatorilor privind această prelucrare, înconformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor ("GDPR").

EYEDRONE LUDUȘ SRL, Luduș, str. Ațintișului, nr. 10, jud/ Mureș, Nr. ORC J26/596/12.06.2015, C.U.I34646961, care administrează website-ul tios.ro, denumit în continuare "website", este, în conformitate cu GDPR, operator de date cu caracter personal și, prin urmare, este responsabil pentru procesarea acestora.

Pentru întrebări sau solicitări suplimentare privind prelucrarea datelor dvs cu caracter personal, vă rugăm săne contactați la adresa de email: vstoica11@gmail.com sau la numărul de telefon: 0748415210

2. Informatii cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularelor din cadrul paginilor website-ului în scopul relațiilor cu Utilizatorii (confirmare comanda, stadiu comanda, livrare comanda, emitere facturi) și suport oferit acestora, dar și în scopul funcționării website-ului tios.ro. În scopurile mentionate mai sus, datele Utilizatorului vor fi stocate in baza de date a website-ului.

3. Beneficiarii datelor

Pentru a atinge scopurile menționate mai sus la punctul 2, Operatorul utilizează și prelucrează datele cucaracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor. Datele dvs personale sunt prelucrate în cadrul website-ului tios.ro situat în România. Datele sunt stocate doar în Baza de date internă a website-ului.

Nu se efectueaza transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care Operatorul are obligația aceasta prin lege.

4. Furnizarea de Date și Durata păstrării acestora

Furnizarea următoarelor date prin intermediul formularelor este obligatorie pentru a putea emite factura și pentru a putea efectua comanda Utilizatorului: nume, prenume, adresa livrare, adresa de facturare, telefon,e-mail, detalii privind plata. Totodată, detalii IP, adresa IP și informații cont tios.ro sunt necesare pentru funcționarea WEBsite-ului tios.ro și pentru a ne permite să vă oferim o experiență personalizată.

Datele cu caracter personal ale Utilizatorului vor fi stocate până la momentul încetării relației contractuale cu Operatorul sau la solicitarea Utilizatorului, cu excepția cazului în care Operatorul are obligația legală dea stoca în continuare datele cu caracter personal, până la incetarea obligatiei legale.

Pentru comenzile din tios.ro datele dvs personale, cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

5. Drepturile Utilizatorului

În calitate de persoană vizată, Utilizatorul poate contacta EYEDRONE LUDUȘ SRL în orice moment și înmod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact menționate mai sus la punctul 1, în vederea exercitării drepturilor sale, în conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

  • Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs.personale;
  • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteți obtine ștergerea datelor, in cazul încare prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării - puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevazute de lege
  • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor - puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plângere - puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare

Exercitarea acestor drepturi privind prelucrarea datelor cu caracter personal nu poate avea loc în privința respectării obligațiilor legale ale Operatorului.

Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificări privind protectia datelor poate deveni necesară. În acest caz, Operatorul va informa Utilizatorul despre astfel de modificări. În măsura în care modificările afectează o prelucrare care se bazează pe consimțământul Utilizatorului, Operatorul va solicita acestuia un nou consimțământ, daca este necesar.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Această politică se referă la cookie-urile şi paginile web operate de EYEDRONE LUDUȘ SRL, denumită în continuare TIOS.

1. Ce este un cookie?

Cookie-ul este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi este complet "pasiv" (nu conţine programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

2. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fişiere fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experienţă placută de navigare şi susţin eforturile noastre pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferinţele în materie de confidenţialitate online, coşul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înţelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permiţându-ne îmbunătăţirea structurii şi conţinutului lor, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

3. Ce cookie-uri folosim?

Folosim două tipuri de cookie-uri: per sesiune şi fixe. Cele per sesiune sunt fişiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicaţiei (browser-ului web). Cele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă definită de parametrii cookie-ului sau până sunt şterse manual de utilizator.

4. Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

  • Cookie-uri de performanţă a site-ului
  • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
  • Cookie-uri de înregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

5. Conţin cookie-urile date personale?

Cookie-urile în sine nu solicită informaţii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate şi, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de Internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcţionalităţi pentru utilizator. Atare date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

6. Ştergerea cookie-urilor

În general, o aplicaţie folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în aşa fel încât administrarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-urile sunt trimise către terminalul său. Informaţii detaliate despre posibilităţile şi modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicaţiei (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcţionalităţi ale paginii web.

7. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcţionării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experienţe de navigare prietenoase şi adaptată preferinţelor şi intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veţi mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dumneavoastră, evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de întrebuinţări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Conţinut şi servicii adaptate preferinţelor utilizatorului – categorii de produse şi servicii.
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reţinerea parolelor.
  • Reţinerea filtrelor de protecţie a copiilor privind conţinutul pe Internet (opţiuni family mode, funcţii de safe search).
  • Limitarea frecvenţei de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afişari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
  • Furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizator.
  • Măsurarea, optimizarea şi caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conţinut este vizualizat şi modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăţi site-urile în beneficiul utilizatorilor.

 

Necesare
Nume cookieDescriere cookieExpira dupa
frontend Cookie-ul este creat indiferent de pagina vizitată. 4 zile 4 ore
frontend_cid Cookie-ul este creat atunci când este vizitată o pagină HTTPS. 4 zile 4 ore
_ga Acest cookie este persistent în Google Analytics cookie care este folosit pentru a distinge unic utilizatori. 4 zile 4 ore
_gat Acest cookie este utilizat pentru a limita rata de solicitare. Acestea sunt cookie-uri ale unor terțe părți care sunt plasate pe dispozitivul dvs. pentru a ne permite să folosim Google Serviciu de analiză. Aceste cookie-uri sunt obișnuite colectează informații despre modul în care vizitatorii ne folosesc site-ul web. Folosim aceste informații pentru a compila rapoarte și pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul web. 4 zile 4 ore
_gid Acest cookie este instalat de Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca informații despre cum vizitatorii folosesc un site web și ajută la crearea unui raport de analiză a funcționării site-ului web. Datele colectate, inclusiv numărul vizitatori, sursa de unde au venit de la, și paginile vizitate într-un anonim formă. 4 zile 4 ore
cookielaw Acest serviciu este folosit pentru functionalitatea pop-up-ului de cookie-uri 30 zile 4 ore
Analitice
Nume cookieDescriere cookieExpira dupa
Facebook Pixel Acest serviciu este folosit în scopul optimizării reclamelor care îți vor fi afișate la navigarea pe Facebook 4 zile 4 ore
Google Analytics Acest serviciu este folosit în scopul cuantificării vizitelor pe site. 4 zile 4 ore