Informatii contact

* Campuri obligatorii

new
Bratara Salonic, pietre naturale Imperial Jasper Plum si bilute din Aur 14k
Enlarge image
X

Bratara Salonic, pietre naturale Imperial Jasper Plum si bilute din Aur 14k

Order Number: tsgc146

Fii original! Poarta accesorii exclusive!• Accesoriile sunt create manual, in atelierul propriu, cu multa pasiune si dedicare.
• Ne deosebim prin atentia sporita acordata detaliilor, calitatea materialelor si stransa relatie cu clientii nostri.
• Sute de modele si design unic. Bratara este realizata  manual, din pietre naturale semipretioase Imperial Jasper Plum, bilute 2.5 mm din Aur 585 de 14K si snur special de inalta calitate. 

Pietre:  Imperial Jasper Plum 4 mm.Detalii: Greutatea totala a elementelor din aur este 0.88 gr. Gramajul si pretul afisat este pentru marimea 15 cm si 16 cm. Pentru marimile mai mari gramajul si pretul creste. Aurul folosit la accesoriile Tios este verificat de catre organele abilitate, astfel acesta corespunde in proportie de 98% din punct de vedere al karatajului si al gramajului. Culori: Multicolor.Mărimi: Marimea bratarilor este ajustabila, dar pentru o buna potrivire si un aspect placut se recomanda alegerea marimii in functie de incheietura fiecaruia. Marimea selectata trebuie sa reprezinte circumferinta exacta a incheieturii!  Ea poate fi masurata cu un metru de croitorie sau cu o ata si un liniar.Garanție: Bratarile Tios, care contin metale pretioase beneficiaza de service gratuit 24 de luni. (vezi pagina Garantia Tios)Livrare: Bratarile se realizeaza manual in atelierul propriu, ulterior comenzii, necesitand un minim 24 ore si 72 ore pentru realizarea si expedierea acestora.

Certificat Autenticitate: Conform autorizatie ANPC.5% Reducere: La comenzile achitate cu cardul.

Toate accesoriile ajung la tine intr-un ambalaj complet Tios ®. Perfecte pentru a darui un cadou frumos.

350,00 RON price-