Informatii contact

* Campuri obligatorii

Bratara Melbourne, snur special si bilute din Aur 14k 2.5mm
Enlarge image
X

Bratara Melbourne, snur special si bilute din Aur 14k 2.5mmBratara Melbourne, snur special si bilute din Aur 14k 2.5mm
Move your mouse over image or click to enlarge

Bratara Melbourne, snur special si bilute din Aur 14k 2.5mm

Order Number: tsgc63

Fii original! Poarta accesorii exclusive!• Accesoriile sunt create manual, in atelierul propriu, cu multa pasiune si dedicare.
• Ne deosebim prin atentia sporita acordata detaliilor, calitatea materialelor si stransa relatie cu clientii nostri.
• Sute de modele si design unic. Bratara este realizata  manual, din bilute din Aur 585 de 14K de 2.5 mm si snur special de inalta calitate. 

Detalii: Greutatea totala a elementelor din aur este 0.805 gr. Aurul folosit la accesoriile Tios este verificat de catre organele abilitate, astfel acesta corespunde in proportie de 98% din punct de vedere al karatajului si al gramajului. Culori: Negru/Auriu.Mărimi: Marimea bratarilor este ajustabila, dar pentru o buna potrivire si un aspect placut se recomanda alegerea marimii in functie de incheietura fiecaruia. Marimea selectata trebuie sa reprezinte circumferinta exacta a incheieturii!  Ea poate fi masurata cu un metru de croitorie sau cu o ata si un liniar.Garanție: Bratarile Tios, care contin metale pretioase beneficiaza de service gratuit 24 de luni. (vezi pagina Garantia Tios)Livrare: Bratarile se realizeaza manual in atelierul propriu, ulterior comenzii, necesitand un minim 24 ore si 72 ore pentru realizarea si expedierea acestora.

Certificat Autenticitate: Conform autorizatie ANPC.5% Reducere: La comenzile achitate cu cardul.

Toate accesoriile ajung la tine intr-un ambalaj complet Tios ®. Perfecte pentru a darui un cadou frumos.

300,00 RON price-