Informatii contact

* Campuri obligatorii

Bratara Marrakech, Hematite si Aur 14K
Enlarge image
X

Bratara Marrakech, Hematite si Aur 14KBratara Marrakech, Hematite si Aur 14K
Move your mouse over image or click to enlarge

Bratara Marrakech, Hematite si Aur 14K

Order Number: tsgc85

Fii original! Poarta accesorii exclusive!• Accesoriile sunt create manual, in atelierul propriu, cu multa pasiune si dedicare.
• Ne deosebim prin atentia sporita acordata detaliilor, calitatea materialelor si stransa relatie cu clientii nostri.
• Sute de modele si design unic. Bratara este realizata  manual, din pietre semipretioase Hematit, bilute 3 mm din Aur 585 de 14K si snur special de inalta calitate. 

Pietre: Hematit.Detalii: Greutatea totala a elementelor din aur este 1.02 gr. Aurul folosit la accesoriile Tios este verificat de catre organele abilitate, astfel acesta corespunde in proportie de 98% din punct de vedere al karatajului si al gramajului. Culori: Negru metalic/Auriu.Mărimi: Marimea bratarilor este ajustabila, dar pentru o buna potrivire si un aspect placut se recomanda alegerea marimii in functie de incheietura fiecaruia. Marimea selectata trebuie sa reprezinte circumferinta exacta a incheieturii!  Ea poate fi masurata cu un metru de croitorie sau cu o ata si un liniar.Garanție: Bratarile Tios, care contin metale pretioase beneficiaza de service gratuit 24 de luni. (vezi pagina Garantia Tios)Livrare: Bratarile se realizeaza manual in atelierul propriu, ulterior comenzii, necesitand un minim 24 ore si 72 ore pentru realizarea si expedierea acestora.

Certificat Autenticitate: Conform autorizatie ANPC.5% Reducere: La comenzile achitate cu cardul.

Toate accesoriile ajung la tine intr-un ambalaj complet Tios ®. Perfecte pentru a darui un cadou frumos.

407,00 RON price-