Informatii contact

* Campuri obligatorii

Bratara Amazonas, cristale Swarovski si Aur 14K
Enlarge image
X

Bratara Amazonas, cristale Swarovski si Aur 14KBratara Amazonas, cristale Swarovski si Aur 14K
Move your mouse over image or click to enlarge

Bratara Amazonas, cristale Swarovski si Aur 14K

Order Number: tsgc29

Fii original! Poarta accesorii exclusive!• Accesoriile sunt create manual, in atelierul propriu, cu multa pasiune si dedicare.
• Ne deosebim prin atentia sporita acordata detaliilor, calitatea materialelor si stransa relatie cu clientii nostri.
• Sute de modele si design unic. Bratara este realizata  manual, din cristale Swarovski, bilute 2.5 mm din Aur 585 de 14K si snur special de inalta calitate. 

Pietre: Cristale Swarovski 4mm.Detalii: Greutatea totala a elementelor din aur este 0.60 gr. Pentru marimile mai mari se vor adauga cristale Swarovski. Aurul folosit la accesoriile Tios este verificat de catre organele abilitate, astfel acesta corespunde in proportie de 98% din punct de vedere al karatajului si al gramajului. Culori: Roz, auriu.Mărimi: Marimea bratarilor este ajustabila, dar pentru o buna potrivire si un aspect placut se recomanda alegerea marimii in functie de incheietura fiecaruia. Marimea selectata trebuie sa reprezinte circumferinta exacta a incheieturii!  Ea poate fi masurata cu un metru de croitorie sau cu o ata si un liniar.Garanție: Bratarile Tios, care contin metale pretioase beneficiaza de service gratuit 24 de luni. (vezi pagina Garantia Tios)Livrare: Bratarile se realizeaza manual in atelierul propriu, ulterior comenzii, necesitand un minim 24 ore si 72 ore pentru realizarea si expedierea acestora.

Certificat Autenticitate: Conform autorizatie ANPC.5% Reducere: La comenzile achitate cu cardul.

Toate accesoriile ajung la tine intr-un ambalaj complet Tios ®. Perfecte pentru a dărui un cadou frumos.

280,00 RON price-